Utorak, 01.10.2013.

13:16

Antić: Realu fali strast na terenu

Bivši trener Atletiko Madrida Radomir Antić veruje da "jorgandžije" mogu da okončaju vladavinu Barselone i Real Madrida u Španiji.

Izvor: AK

Default images

Madriđani imaju perfektan start sezone sa sedam pobeda, koliko ima i šampion iz Katalonije, a Atletiko je u međuvremenu pobedio i Real na Santjago Bernabeuu.

"Mislim da Atletiko do kraja sezone može biti konkurent za titulu, tim je konstantno snažan", rekao je Antić koji je 1996. godine sa Atletikom osvojio jedinu duplu krunu kluba, i poslednji titulu.

Antić je usput i kritikovao svoj drugi bivši tim, Real, koji je tokom leta potrošio oko 150 miliona evra.

"Talenat bez strasti nije dovoljan Real Madridu. Osim Iska, niko nije dovoljno strastven na terenu. Ne vidim kako oni žele da igraju. Mislim da je prodaja Ezila velika greška, sigurno će nedostajati timu", rekao je Antić za "Marku".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

16 h

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Podeli: