U operaciji 26 zemalja zaplenjeno 50 tona kokaina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Maj.2020, 00:10

U operaciji 26 zemalja zaplenjeno 50 tona kokaina

U multilateralnoj mornaričkoj operaciji, u kojoj je učestvovalo 26 zemalja, zaplenjeno je 50 tona kokaina za 45 dana, saopštio je danas predsednik Kolumbije Ivan Duke.

Operacija "Orion V" počela u aprilu i trajala je do 15. maja, a u njoj je uhapšeno 150 ljudi i zaplenjeno je na desetine plovila i četiri aviona, preneo je Rojters.

"Tokom razvoja ove faze operacije, kada vidimo da konfiskovane tone kokaina rastu, možemo da potvrdimo posvećenost multilateralnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pristupu kao osnovi borbe protiv trgovine drogom", izjavio je Duke.

Kolumbijski ministar odbrane Karlos Truhiljo naveo je da je vrednost zaplenjene droge 1,7 milijardi dolara i da bi ona mogla da se spakuje u 126 miliona doza.

U operaciji je zaplenjeno i sedam tona marihuane vrednosti 36,7 miliona dolara, dodaje Rojters.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPERACIJA "ORION V" Policija u 26 zemalja zaplenila 50 TONA KOKAINA

Izvor: Blic, 30.Maj.2020

U multilateralnoj mornaričkoj operaciji, u kojoj je ucestvovalo 26 zemalja, zaplenjeno je 50 tona kokaina za 45 dana, saopštio je danas predsednik Kolumbije Ivan Duke.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.