Prelistavanje: Srbiji i Rusiji očigledno nije mesto na takvom skupu VIDEO

Izvor: B92, 01.Sep.2019, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prelistavanje: "Srbiji i Rusiji očigledno nije mesto na takvom skupu" VIDEO

Obeležavanje 80. godišnjice od izbijanja Drugog svetskog rata i izbor zemalja koje učestvuju u svečanostima nam govori da se svet dosta promenio.

"To je popriličan skandal, koji govori o odnosu snaga. Saveznici koji su doneli pobedu u svetskom ratu su gurnuti u drugi plan. Evo, i nama se sad postavljaju neki uslovi povodom saradnje sa Rusijom. Sve to može da se poveže", rekao je za TV Prva Ratko Femić, urednik političke rubrike lista "Kurir".

Urednik lista "Alo" >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Duško Vukajlović, govoreći o ovom "apsurdu", podsetio je da je NDH bila "jedina zemlja u kojoj su postojali logori za decu i gde je desetine hiljada dece ubijeno".

"I sad oni koji su organizovali te logore, koji su stajali u pozadini svega toga slave i obeležavaju početak nekog rata. Srbiji i Rusiji očigledno nije mesto na takvom skupu", zaključio je Vukajlović.

Opširnije u video-prilogu:

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.