UZ STALNU PRETNJU HAOSA - I LUNIN LOM: U Zadruzi večeras - NEMA ničega! Sve za SUTRA! Evo ZAŠTO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZ STALNU PRETNJU HAOSA - I LUNIN LOM: U "Zadruzi" večeras - NEMA ničega! Sve za SUTRA! Evo ZAŠTO!

Pogledajte šta se dešava.

Petak je dan koji fanovi rijalitija pomalo ne vole jer se uživo kadrovi ne emituju zbog programske šeme.

Večeras je, što se tiče lajv uključenja, "post" u rijalitiju "Zadruga". Na programu televizije "Pink" je muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice", tako da će dešavanja iz Bele kuće biti u drugom planu do sutra - tačnije do posle ponoći kada se završe "Zvezdice".

Luna nasrnula - GAĐALA je flašom! Vi Đoganijevi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobijate INFO iz produkcije, sve znate unapred (VIDEO)

Ako sve bude po planu, oko pola sata posle ponoći zadrugari će igrati "Igru istine".

Međutim, to ne znači da je za ovaj petak sve gotovo što se tiče uzbuđenja u Šimanovcima. Bar ne onih koje organizuje produkcija. Učesnici se neretko baš tad svađaju, kao da žele po početku lajva da budu u centru pažnje.

Ovoga puta je haos već počeo - Luna je nasrnula na Marijanu Zonjić, a snimak tog incidenta možete da pogledate na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.