Lena Stamenković oduševila žiri “Pinkovih zvezdica” brutalno dobrim pevanjem (video)

Izvor: Svet, 22.Maj.2015, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lena Stamenković oduševila žiri “Pinkovih zvezdica” brutalno dobrim pevanjem (video)

Lena Stamenković imala je spektakularan nastup u “Pinkovim zvezdicama”. Ona je izvela pesmu “Hold The Line” grupe “Toto” i podigla sve na noge.devojčice! (VIDEO)
“Spektakularan nastup i koreografija. Tebi nije problem peticu dobiti, ali znala si me i više oduševiti. Malo mi se činilo kao da je solo najatraktivniji”, primetio je Hari Varešanović.
“Meni se sviđa izbor pesme. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Mnogo si lepo pevala. Jeste Hari negde u pravu, možda si mogla da dobiješ višu intonaciju”, rekla je Goca Tržan.
“Izgledalo je sve brutalno, vrlo artistički, vrlo umetnički i ništa ti nije falilo. Super si bila i hvala ti puno na ovoj interpretaciji”, zahvalila je Goca.

Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lena Stamenković oduševila žiri “Pinkovih zvezdica” brutalno dobrim pevanjem (video)

Izvor: Scandal.rs, 22.Maj.2015

“Spektakularan nastup i koreografija. Tebi nije problem peticu dobiti, ali znala si me i više oduševiti. Malo mi se činilo kao da je solo najatraktivniji”, primetio je Hari Varešanović...“Meni se sviđa izbor pesme. Mnogo si lepo pevala. Jeste Hari negde u pravu, možda si mogla da dobiješ...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.