Pinkove zvezdice
Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

(FOTO) SRBIJA JE PLAKALA ZBOG NJENOG MOĆNOG GLASA Marija iz "Pinkovih zvezdica" SMRŠALA 25 KG i evo kako danas izgleda

Mariju Serdar javnost je upoznala pre skoro devet godina kada se takmičila u "Pinkovim zvezdicama", gde je sve oduševila svojim anđeoskim glasom, zbog kojeg su mnogi plakali.

Izvor: Blic, 09.Mar.2024, 21:13

Detaljnije >>

Magdalena iz "Pinkovih Zvezdica" DANAS JE PRAVA BOMBA Smršala 10 kilograma, a ovo joj ZADAJE MUKE: "Nisu problem slatkiši, već vruć hleb, slaninica i kajmak"

Pevačica Magdalena Vračić, koja se pre nekoliko godina proslavila u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice" za kratko vreme totalno je promenila fizički izgled i smršala je 10 kilograma.

Izvor: Blic, 09.Mar.2024

Detaljnije >>

BILA JE BUCKA, rasplakala je celu Srbiju, a DANAS JE IZRASLA U PRAVU LEPOTICU: Ovako sada izgleda Marija Serdar iz Pinkovih zvezdica

BILA JE BUCKA, rasplakala je celu Srbiju, a DANAS JE IZRASLA U PRAVU LEPOTICU: Ovako sada izgleda Marija Serdar iz "Pinkovih zvezdica"

Svi se sećamo Marije Serdar. Pobedila je u prvoj sezoni popularnog dečijeg takmičenja "Pinkove zvezdice" i nastavila da se bavi muzikom, pa pohađala je i jednu privatnu muzičku školu. Marija je sada svojim obožavateljima na društvenim mrežama pokazala i koliko se promenila od takmičenja, a transformacija je zaista ozbiljna.. Pevačica Marija Serdarpojavila se prvi put u "Pinkovim zvezdicama"pre osam godina, gde je sve ostavila bez teksta svojim anđeoskim...

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 08:16

Detaljnije >>

DEVOJČICA IZ "PINKOVIH ZVEZDICA" SE SKROZ TRANSFORMISALA Oduševila je Srbiju, a danas je niko ne bi prepoznao (FOTO)

Lena Stamenković učestvovala je u prvoj sezoni "Pinkovih zvezdica", gde je već svojim prvim nastupom očarala publiku i članove žirija.

Izvor: Blic, 24.Feb.2024, 11:28

Detaljnije >>

Ima samo 21 godinu, a već je zovu ZVER ZA BAKŠIŠ: Evo ko je lepotica koja je PEVALA na Slobinom veselju

Ima samo 21 godinu, a već je zovu ZVER ZA BAKŠIŠ: Evo ko je lepotica koja je PEVALA na Slobinom veselju

Mnoge je ostavila bez teksta.. Pevač i nekadašnji rijaliti učesnik, Sloba Radanović i njegova supruga Jelena organizovali su sinoć gala proslavu povodom tajnog venčanja koje je održano pre dve godine u jednom manastiru na Kosovu i Metohiji. Kako važi za jedan od najboljih vokala na našoj sceni, Slobi nije bilo baš najlakše da izabere pevače koji će ga uveseljavati na proslavi, ali je na kraju ipak lako odabrao i to nekadašnju Pinkovu zvezdicu,...

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 11:02

Detaljnije >>

Pinkova zvezdica izrasla u PRAVU LEPOTICU! Isplivao snimak kako je pokidala HIT Dare Bubamare! SVI U TRANSU! (VIDEO)

Pinkova zvezdica izrasla u PRAVU LEPOTICU! Isplivao snimak kako je pokidala HIT Dare Bubamare! SVI U TRANSU! (VIDEO)

Zvezdice sijaju najjače.. Magdalena Vračić, tada preslatka devojčica, takmičila se u "Pinkovim zvezdicama" pre skoro deset godina, a o njenim nastupima se i dan danas priča.. Vračićeva je svojevremeno sve oduševila svojim vokalnim sposobnostima i svojom harizmom, mnoge je ostavila bez reči, a danas bi je malo ko prepoznao. Ona danas ima 21 godinu, i prava je lepotica, ozbiljno se posvetila muzici i redovno nastupa i puni klubove. U...

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 20:21

Detaljnije >>

Ovako sad izgleda „Pinkova zvezdica" koju su nazivali srpskim Biberom! Bio i na meti hejtera: Gađali ga šibicama u tržnom centru! (FOTO)

Svojevremeno, na Fejsbuku je čitava jedna stranica bila posvećena oprečnim komentarima na njegov račun

Izvor: 24sedam.rs, 20.Jan.2024, 20:13

Detaljnije >>