Ima samo 21 godinu, a već je zovu ZVER ZA BAKŠIŠ: Evo ko je lepotica koja je PEVALA na Slobinom veselju

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 11:02

Ima samo 21 godinu, a već je zovu ZVER ZA BAKŠIŠ: Evo ko je lepotica koja je PEVALA na Slobinom veselju

Mnoge je ostavila bez teksta.

Pevač i nekadašnji rijaliti učesnik, Sloba Radanović i njegova supruga Jelena organizovali su sinoć gala proslavu povodom tajnog venčanja koje je održano pre dve godine u jednom manastiru na Kosovu i Metohiji.

Kako važi za jedan od najboljih vokala na našoj sceni, Slobi nije bilo baš najlakše da izabere pevače koji će ga uveseljavati na proslavi, ali je na kraju ipak lako odabrao i to nekadašnju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pinkovu zvezdicu, Magdalenu Vračić.

Lepa i uspešna Magdalena ima samo 21 godinu, a svojevremeno je sve oduševila svojim vokalnim sposobnostima i svojom harizmom. Mnoge je ostavila bez teksta, a danas bi je malo ko prepoznao.

Na sinoćnoj proslavi je pevala najveće hitove narodne muzike, zbog kojih je dobro prošla kada je bakšiš u pitanju.

Kako izvor sa slavlja tvrdi, Magdalena je sa slavlja otišla bogatija nekoliko hiljada evra, samo zahvaljujući svom glasu.

Koliko oni sa dubljim džepom vole da im Magdalena peva dokazuje i činjenica da ovu mladu devojku zovu "zver za bakšiš", jer na svoj glas i te kako ume da isprazni tuđe novčanike.

- Ona je mlada, ali već godinama "ubija" po privatnim slavljima. Peva raznim bogatašima koji je biraju zbog glasa i repertoara, nema šta ne zna od pesama. Znam da je privatno pevala još sa 16-17 godina - ističe izvor.

Ono što je njoj i Slobi još zajedničko jeste i to da imaju istog menadžera, odnosno čoveka koji je Radanovića i venčao i krstio mu sina - Gorana Lečića Leku.

Inače, Radanović nije ništa prepuštao slučaju niti štedeo, pa je za ovu priliku odrešio kesu, te iskeširao 70.000 evra na salon, dve različite dekoracije, svadbenu i rođendansku, i propratne mladenačke troškove u koje spadaju Jelenina haljina i njegovo odelo.

Podsetimo, Magdalena se ozbiljno posvetila muzici i krupnim koracima korača kroz ''svet estrade''. Pre nešto više od godinu dana snimila je i hit pesmu ''Hej oko dva'' koja je naišla na fenomenalne reakcije publike i pronašla svoj put do njenih vernih fanova još iz vremena "Pinkovih zvezdica".

Srbija Danas/Telegraf/Autor: N.L.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.