Prve slike mladenaca: Jelena ZABLISTALA u raskošnoj haljini, dubok dekolte oduzeo dah svim prisutnim

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Feb.2024, 21:14

Prve slike mladenaca: Jelena ZABLISTALA u raskošnoj haljini, dubok dekolte oduzeo dah svim prisutnim

Mladenci su spremni!

Folker Sloba Radanović i njegova supruga Jelena, danas 20. februara organizovali su gala slavlje za porodicu i prijatelje, dve godine nakon tajnog venčanja u jednom manastiru.

Supružnici žele da se njihovi gosti maksimalno opuste, pa su brinuli o tome da muzika, iće i piće bude na vrhunskom nivou. Kako Kurir piše, za atmosferu su zaduženi Magdalena Vračić i Boško Nikolić.

Podsetimo, par koji se na večnu ljubav prvo zavetovao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pred Bogom, u manastiru Dubnica, imaju jako interesantnu ljubavnu priču, jer ih je ljubav spojila na jednom od njegovih nastupa.

Naime, njih dvoje upoznali su se u julu 2019. godine, kada je Jelena angažovala bivšeg zadrugara da peva na rođendanu njene sestre Maje. Kako su mediji tada pisali, Jelena je tada imala veliku želju da Sloba uveliča ovo slavlje, tako da joj nije bilo teško da iskešira 5.000 evra, koliko je tada koštao nastup popularnog pevača.

Tim redakcije Srbija Danas nalazi se ispred restorana u kom će se Jelena i Sloba veseliti povodom krunisanja svoje dugogodišnje ljubavi sa zvanicama. Kako se čini, prostor je već spreman za gala proslavu. Sve je belo, sluti na radost.

Jelena je zasijala kao najblistavija zvezda na nebu sa kreacijom koja je otkrivala njenu figuru, koja je dovedena do samog savršenstva. Sloba u elegantnom crnom odelu nije skidao pogled sa svoje supruge, a ni svi prisutni nisu ostali imuni na hipnotišuću pojavu u belom.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Ima samo 21 godinu, a već je zovu ZVER ZA BAKŠIŠ: Evo ko je lepotica koja je PEVALA na Slobinom veselju

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 11:02

Mnoge je ostavila bez teksta...Pevač i nekadašnji rijaliti učesnik, Sloba Radanović i njegova supruga Jelena organizovali su sinoć gala proslavu povodom tajnog venčanja koje je održano pre dve godine u jednom manastiru na Kosovu i Metohiji...Kako važi za jedan od najboljih vokala na našoj sceni,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.