Pinkove zvezdice
Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Izvor: RTV Pink, 17.Jul.2019, 13:20

SVI JE SE DOBRO SEĆATE! Lenka Stojčević je baratala žanrovima u Pinkovim zvezdicama, malo se promenila ali je glas ostao isti! Pogledajte njenu obradu sve popularnije 'Senorite' (VIDEO)

SVI JE SE DOBRO SEĆATE! Lenka Stojčević je baratala žanrovima u Pinkovim zvezdicama, malo se promenila ali je glas ostao isti! Pogledajte njenu obradu sve popularnije Senorite (VIDEO)

Lagano korača ka uspešnoj karijeri.

Detaljnije >>


Izvor: Mondo, 11.Jul.2019, 19:15

PEVAČICA: Luna je ušla u studio, pa vi vidite... ANKETA

PEVAČICA: Luna je ušla u studio, pa vi vidite... ANKETA

Pobednica rijalitija Zadruga Luna Đogani snima svoj prvenac, prateće vokale peva takmičarka Pinkovih zvezdica. Luna Đogani je odlučila da se posveti muzičkoj karijeri u koju će uložiti i deo osvojene nagrade od 170.000 evra. Iako smo slušali u rijalitiju da planira da se bavi muzikom, čitali da joj "mama Anabela bira prvu pesmu", pa čak i pročitali tekst numere "Devet krugova pakla", nekako smo mislili "možda neće...". Hoće - ušla je u...

Detaljnije >>

Izvor: Scandal.rs, 11.Jul.2019

ŠPANSKA SERIJA SE NASTAVLJA: Kija, Sloba i Luna ponovo u ISTOM ŠOU PROGRAMU! OBORIĆE sve REKORDE GLEDANOSTI!

“Pinkove zvezdice All Stars” i “Pinkove zvezde All talents” tek su se završile, a producenti ružičate televizije uveliko planiraju novu sezonu od jeseni s obzirom na to da su ova takmičenja izazvala veliku pažnju javnosti. Osim talentovanih takmičara...

Detaljnije >>

Izvor: RTV Pink, 11.Jul.2019

GLEDALA SAM JE U 'ZADRUZI' I UŽIVALA U NJENOM GLASU I LEPOTI... Luna Đogani snima pesmu u Makedoniji, a ova Pinkova zvezdica joj peva prateće vokale! (FOTO)

GLEDALA SAM JE U ZADRUZI I UŽIVALA U NJENOM GLASU I LEPOTI... Luna Đogani snima pesmu u Makedoniji, a ova Pinkova zvezdica joj peva prateće vokale! (FOTO)

Pobednica ''Zadruge 2'' uzbuđena je zbog ove saradnje.

Detaljnije >>