Zvezdu greju, Partizan mrze

Izvor: Glas javnosti, 02.Feb.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdu greju, Partizan mrze

Košarkaši Partizana ponovo su pali u nemilost SCR „Tašmajdan“, koji im je, uprkos ranijem dogovoru isključio grejanje u „Pioniru“, izjavio je predsednik „crno-belih“ Predrag Danilović. U intervjuu za zvanični sajt kluba Danilović tvrdi da direktor „Tašmajdana“ Milan Petrović primenjuje različite aršine prema „večitima“ i da grejanje isključuje samo Partizanu, dok Crvena zvezda radi u normalnim uslovima. „Crno-beli“ su po povratku iz Atine u subotu uveče morali >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << da treniraju u hladnoj dvorani, pošto je temperatura bila 14 stepeni.

- Dug Zvezde i Partizana je isti, s tim što se Partizanu gasi grejanje, a Zvezdi ne. To mi je u jednu ruku i drago, jer se bar jedan od ova dva tima ne smrzava. S obzirom na to da je Partizan svime što čini za Beograd i Srbiju „zaslužio da se smrzava“, s njihove strane je u redu što nama i gledaocima gase grejanje - kaže ironično Predrag Danilović

Posle sastanka rukovodstvo „Tašmajdana“ je izdalo saopštenje da je postignut dogovor o reprogramiranju duga?

- Saopštenja eksperta Milana Petrovića i rukovodstva „Tašmajdana“, koja će verovatno da uslede i posle ovog intervjua, više me apsolutno ne interesuju osim ukoliko ne budu konstruktivna i ne budu sadržala predlog kako da grad, Partizan i Crvena zvezda zajednički reše ovaj problem na duge staze. Jer, Petrović je najnovijim potezom pokazao da nema apsolutno nikakvo poštovanje prema Partizanu, njegovoj tradiciji, kao i aktuelnim uspesima.

NE PLAĆAMO SAMO VAZDUH

Suma koja se izdvaja za korišćenje „Pionira“ nije mala?

- Ne plaćamo samo vazduh, ali čini mi se da ćemo uskoro i to plaćati! „Pionir“ je drastično povećao cene u odnosu na period od pre nekoliko meseci. Iznajmljivanje dvorane za jednu utakmicu košta 140 hiljada dinara, jedan sat treninga je nešto manje od 12 hiljada dinara, prostor za reklame na godišnjem nivou plaćamo 35 hiljada evra, a za sve to nemamo nikakvu uslugu.

Nema intervjua a da on ne spomene Zvezdu. Kakva isfrustriranost........

Pitam se koja je svrha da je on predsednik kluba,sto ne izvadi malo iz dzepa i pomogne klubu koji voli.A da se sutra privatizuje prvi bi bio na listi d ga kupi
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.