Zvezdu greju, Partizan  mrze

Izvor: Kurir, 02.Feb.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdu greju, Partizan mrze

Košarkaši Partizana ponovo su pali u nemilost SCR Tašmajdan, koji im je, uprkos ranijem dogovoru, isključio grejanje u Pioniru, izjavio je predsednik crno-belih Predrag Danilović. U intervjuu za zvanični sajt kluba Danilović tvrdi da direktor Tašmajdana Milan Petrović primenjuje različite aršine prema "večitima" i da grejanje isključuje samo Partizanu, dok Crvena zvezda radi u normalnim uslovima. Crno-beli su po povratku iz Atine u subotu uveče morali da treniraju u hladnoj dvorani, pošto je temperatura bila 14 stepeni.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan "zaleđen", Danilović pita dokle

Izvor: Mondo, 01.Feb.2009, 12:37

Predsednik crno-belih Predrag Danilović tvrdi da je dug crno-belih prema hali Pionir isti kao dug Crvene zvezde, ali da se grejanje isključuje samo Partizanu!

Nastavak na Mondo...

ODBOJKA: Zvezda bolja od Partizana u derbiju

Izvor: Mondo, 01.Feb.2009

Crvena zvezda je i drugi ove sezone savladala Partizan sa 3:1 (28:26, 18:25, 14:25, 15:25). Ponovo su crno-beli imali snage za jedan i po set protiv aktuelnog šampiona, kome je kao u nekim prethodnim mečevima trebalo malo vremena da uhvati zalet.

Nastavak na Mondo...

Zvezdu greju, Partizan mrze

Izvor: Glas javnosti, 02.Feb.2009

Košarkaši Partizana ponovo su pali u nemilost SCR „Tašmajdan“, koji im je, uprkos ranijem dogovoru isključio grejanje u „Pioniru“, izjavio je predsednik „crno-belih“ Predrag Danilović. U intervjuu za zvanični sajt kluba Danilović tvrdi da direktor „Tašmajdana“ Milan Petrović...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.