Zvezdino dete na pragu Partizana: Cvetković na Vujoševićevom radaru

Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2015, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdino dete na pragu Partizana: Cvetković na Vujoševićevom radaru

Mladi plejmejker bi sutra trebalo da ima sastanak sa trenerom Parnog valjka

Posle talentovanog centra Miloša Koprivice košarkaški klub Partizan je na dobrom putu da dobije još jedno pojačanje. Ovog puta znatno zvučnijeg imena. Naime, kako prenosi portal Vesti nekadašnji plejmejker Crvene zvezde Aleksandar Cvetković mogao bi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << vrlo lako da u narednih 24 sata pojača redove tima Duška Vujoševića.

 Prema pojedinim izvorima mladi organizator igre će u društvu svog menadžera sutra imati sastanak sa trenerom najtrofejnijeg srpskog kluba Duškom Vujoševićem. Jasno je da zbog nevesele situacije u Humskoj Cvetković neće moći da računa na veliki finansijski benefit, ali staž u crno-belom dresu mogao bi da pomogne Cvetkoviću da rehabilituje karijeru.

Reč je momku rođenom 1993.godine. On je prethodne dve sezone proveo u redovima MZT-a iz Skoplja. U mečevima Jadranske lige prosečno je beležio 8,7 poena, 4,1 asistenciju i 2,8 skokova po meču.

Kao potencijalna pojačanja Partizana u prethodnom periodu pominjali su se Šehović i Ivanović, ali su se oni odlučili za druge sredine.

(Foto MN Press)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.