Izvor: 011vodič.com, 14.Okt.2019, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdaši grme na sudije: Manje se grešilo na štetu Partizana! (VIDEO)

Otkako je sveta (Srbije) i veka (fudbala) sudijama nije bilo lako. Svaka njihova odluka bila je posebno stavljana pod lupu kad je bila na štetu, ili u korist večitih rivala, Crvene zvezde i Partizana.
TOP PONUDA Kvota naše kladionice na igru 3+ u meču Litvanija – Srbija je 1.65.
U ovom šampionatu prava bura negodovanja desila se posle dosuđenog penala za crveno-bele u meču s Inđijom, nastavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je odlukom da se poništi gol Milunovića u “večitom derbiju”, a prava pustoš u sprskom fudbala ostala je posle mečeva u Kruševcu (Napredak – Crvena zvezda) i na stadionu u Humskoj (Partizan – Voždovac).
Portal Redstarbelgrade.rs pokušao je da izbroji greške arbitara koje su išle u prilog, ili protiv komšija s Topčiderskog brda. Na kraju je rezultat sledeći: Više se grešilo na štetu crveno-belih (7:2) i više su greške bile u korist crno-belih (8:3). Napravljen je i video klip…
Šta vi mislite o ovome?



The post Zvezdaši grme na sudije: Manje se grešilo na štetu Partizana! (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Litvanija,   Kruševac

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.