Izvor: Piplmetar.rs, 14.Feb.2024, 18:31

Zvanično: Bojan Kovačević je fudbaler Partizana!




Centralni defanzivac će već narednog vikenda konkurisati za prvi tim crno-belih, jer dolazi iz punog ritma

Foto: FK Partizan


Sada i zvanično: Bojan Kovačević (19), sedmo je i poslednje pojačanje Partizana u zimskom prelaznom roku, koji će transferom defanzivca Čukaričkog biti definitivno zaključen.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> Crno-beli će timu sa Banovog brda platiti obeštećenje od 500.000 evra i 20 odsto od dalje prodaje (cifre i procenti koje su se jutros pojavili ne odgovaraju istini), a fudbaler će potpisati ugovor na tri i po godine.
Uz to, Partizan će, po dogovoru sa „brđanima, isplatu transfera započeti tek od februara 2025. godine, što je prilikom pregovora bio uslov crno-belih, kako se ne bi narušilo normalno funkcionisanje kluba usled ulaganja ove zime.
Takođe, i sam Bojan Kovačević je pristao na manju platu nego na Banovom brdu i ona je, da ne idemo u detalje iz pristojnosti, niža nego li što prihoduju neki od Partizanovih bonusa iz omladinske škole.
Novi štoper će se ekipi priključiti već sutra na treninzima i odmah će konkurisati za mesto u prvom timu, s obzirom na činjenicu da je prošao kompletne pripreme sa Čukaričkim, igrao kontrolne utakmice, čak i bio starter u prvom kolu proleća protiv Radnika u Surdulici.
Foto: FK Partizan


Uz to, benefit za Partizan je i činjenica da Kovačević, baš kao i Nikola Miličić koji je u završnoj fazi oporavka, ispunjava bonus pravilo i za narednu sezonu, što je mnogim timovima u ligi „Ahilova peta“.
Dolaskom Bojana Kovačevića Partizan je stavio tačku na zimski prelazni rok u kome su još angažovani golman Milan Krunić (slobodan), štoper Nikola Miličić (Radnički 1923, 500.000 evra), zadnji vezni Leonard Ovusu (Ods, slobodan), Denil Kastiljo (Šahtjor Donjeck, pozajmica), krilni napadač Jung-Džun Goh (Pohang Stilers, 1.200.000 evra) i Aleksa Janković (Čukarički, bez obeštećenja).
Ostala je još mogućnost da neko od prekobrojnih fudbalera iz aktuelnog kadra napusti crno-bele, ali isključivo u lige u kojima ta mogućnost još postoji.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan ozvaničio šesto pojačanje – novi "bonus" u Humskoj

Izvor: B92, 14.Feb.2024

Dosadašnji član Čukaričkog Bojan Kovačević (19) novi je igrač Partizana na mestu centralnog defanzivca...Kovačevića, koji je ujedno i šesto pojačanje u ovom prelaznom roku, krase visina (193 cm), brzina, skočnost, snaga u duelima, a bolje se služi desnom nogom...Ugovor je potpisan na tri...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.