Partizan ozvaničio šesto pojačanje – novi bonus u Humskoj

Izvor: B92, 14.Feb.2024, 19:35

Partizan ozvaničio šesto pojačanje – novi "bonus" u Humskoj

Dosadašnji član Čukaričkog Bojan Kovačević (19) novi je igrač Partizana na mestu centralnog defanzivca.

Kovačevića, koji je ujedno i šesto pojačanje u ovom prelaznom roku, krase visina (193 cm), brzina, skočnost, snaga u duelima, a bolje se služi desnom nogom.

Ugovor je potpisan na tri i po godine, a mladi igrač, koji će biti i bonus u ekipi, kaže:

"Uzbuđen sam zbog povratka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Humsku! Ovo je moj drugi mandat u crno-belom i čast mi je biti deo kluba kao što je Partizan", rekao je Kovačević.

Otkrio je i ko mu je igrački idol, a interesantno, bivši je igrač Crvene zvezde.

"Moj idol i uzor od malih nogu je Nemanja Vidić, njegov stil igre mi se oduvek sviđao i voleo bih da imam isti učinak na terenu, kao što je on imao u svoje vreme".

Ima želju da se oproba u "večitom" derbiju protiv Crvene zvezde.

"Večiti derbi, kao praznik srpskog fudbala, jedan je od mnogih dečačkih snova i nadam se da ću osetiti čar tih trenutaka. Za navijače imam samo jednu poruku - srce na teren!", poručio je Kovačević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.