Žreb Partizanu doneo teške protivnike

Izvor: TV Arena Sport, 26.Avg.2015, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žreb Partizanu doneo teške protivnike

Vaterpolo klub Partizan žrebom u Dubrovniku je dobio izuzetno jake protivnike pa će sledeće sezone u Ligi šampiona igrati u grupi B sa sa evropskim prvakom Pro Rekom, zatim dubrovačkim Jugom, Galatasarajem i dva kluba iz kvalifikacija.

U Grupi A će nastupati domaćin završnog turinira Eger, zatim Barseloneta, Olimpijakos i Špandau, >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << kao i dva kluba iz kvalifikacija.

U kvalifikacijama koje će odlučiti ostale učesnike će nastupati šampion Hrvatske i evropski vicešampion Primorije, kao i zagrebačka Mladost. Osim njih, tu su još i Jadran iz Herceg Novog, Spartak Volgograd i Monpelje.

Video klipove, sportske vesti i izveštaje sa utakmica možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama

Da pratite najnovija dešavanja sa sportskih terena kliknite na link Sportske vesti

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paket.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.