Znate li ko je prvi čestitao košarkašima Partizana pobedu nad Cibonom? (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2016, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate li ko je prvi čestitao košarkašima Partizana pobedu nad Cibonom? (foto)

Pogađate, u pitanju je momak od koga se mnogo očekuje do kraja sezone u ABA ligi.

Novi košarkaš Partizana Darel Vilijams doputovao je u nedelju u Beograd, odgledao je uzbudljiv derbi protiv Cibone u ''Pioniru'', a posle veoma važnog trijumfa Partizana, sačekao je svoje nove saigrače ispred svlačionice i čestitao im na uspehu.

To je potvrđeno i na zvaničnom Tviter profilu Partizana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Podsetimo, darel Vilijams je među crno-bele stigao iz belgijskog Pepinstera i biće značajno pojačanje ekipi Partizana na centarskim pozicijama.

Nakon pobede protiv @kk_cibona svoje nove klupske drugove je ispred svlačionice dočekao @D_Will_25 #KKPartizan pic.twitter.com/FQNfIS7AGT

— KK Partizan NIS (@PartizanBC) January 10, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vilijams presrećan: ''Partizan je baš veliki klub!''

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2016

Partizan u ponedeljak i zvanično predstavio svoje najnovije pojačanje, Amerikanca Darela Vilijamsa...Kao što je poznato, 26-godišnji košarkaš dolazi iz belgijskog Pepinstera i u Partizanu će pojačati konkurenciju na centarskim pozicijama...On je u Beograd doputovao sinoć, a odmah posle meča...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.