Živković ostaje u Partizanu

Izvor: RTS, 11.Jul.2015, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Živković ostaje u Partizanu

Otac Andrije Živkovića potvrdio da će "zlatni orlić" igrati u Partizanu do januara, a ukoliko Partizan reši problem sa investicionim fondom Pinija Zahavija, koji je otkupio prava na Živkovića, mogu pregovarati i o produžetku saradnje.
Andrija Živković će bar do zime nositi dres Partizana, rekao je njegov otac za dnevni list Sport. Do zime sigurno, a šta će posle biti, niko ne zna.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
"Andrija ostaje u Partizanu 100 odsto do januara, a posle ćemo videti šta će se dešavati. To je odluka porodice", rekao je Jovica Živković.
Partizan je Živkovićev ugovor prodao investicionom fondu Pinija Zahavija za 1.200.000 evra, a Jovica Živković poručuje Partizanu da ukoliko reši problem sa agencijom koja je otkupila prava, mogu razgovarati i o produžetku saradnje.
"Upravu kluba čini 20 ljudi, ne jedan čovek. I u sadašnjoj ima ljudi koji su učestvovali u prodaji prava na Andriju. Darko Grubor, Dragan Đurić, Babić, Ružić uvukli su Pinija Zahavija u priču i to ne mogu ja da rešim. Gledam samo da moje dete ima sve što mu je potrebno, da je srećan i zadovoljan. A oni neka reše problem sa Zahavijem, Falijem, Perom, Mikom... Onda ćemo pregovarati o nastavku saradnje", objasnio je Živković.
Uprkos brojnim ponudama nakon osvojenog svetskog zlata, Andrija Živković je rešio da ostane u Partizanu, jer ga, prema rečima njegovog oca, ljubav prema klubu motiviše i pokreće.
"Andrija obožava Partizan i samo zato sam se tako postavio. I, budite uvereni, u vezi sa svime što se dešava u Andrijinoj karijeri pitamo se samo mi u porodici. Ni Janko, ni Marko, niti ne znam ko treći. Nijedan papir i potpis ne vrede u tom slučaju. Andrija želi da ostane i ostaje u Humskoj", rekao je Živković.
On je istakao da je prema njegovoj porodici izuzetno korektan bio bivši fudbaler, sada agent Predrag Đorđević, i da su mu veoma zahvalni.
"Čak i kada Uefa ukine treću stranu u transferima, Đorđević će zajedno sa mnom brinuti o Andrijinoj karijeri, jer je bio uz njega od 12. godine, pošto je prepoznao dar, i uz nas kada nije bilo nikoga i to sve bez potpisa tri ili četiri godine. Čekao je, bio čovek prema porodici i bićemo i mi sa njim do kraja. To je poštovanje, poverenje i prijateljstvo", rekao je Živković.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

CRNO-BELI DOBILI VELIKO POJAČANJE: Andrija Živković ostaje u Partizanu

Izvor: Kurir, 11.Jul.2015

Andrija obožava Partizan i samo zato sam se tako postavio. I, budite uvereni, u vezi sa svime što se dešava u Andrijinoj karijeri pitamo se samo mi u porodici, rekao je njegov otac..BEOGRAD - Otac fudbalera Partizana Andrije Živkovića, Jovica potvrdio da će njegov sin igrati za crno-bele do januara...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.