CRNO-BELI DOBILI VELIKO POJAČANJE: Andrija Živković ostaje u Partizanu

Izvor: Kurir, 11.Jul.2015, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CRNO-BELI DOBILI VELIKO POJAČANJE: Andrija Živković ostaje u Partizanu

Andrija obožava Partizan i samo zato sam se tako postavio. I, budite uvereni, u vezi sa svime što se dešava u Andrijinoj karijeri pitamo se samo mi u porodici, rekao je njegov otac

BEOGRAD - Otac fudbalera Partizana Andrije Živkovića, Jovica potvrdio da će njegov sin igrati za crno-bele do januara naredne godine.

On je dodao da ako Partizan reši problem sa investicionim fondom Pinija Zahavija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji je otkupio prava na Andriju Živkovića, mogu pregovarati i o produžetku saradnje.

"Andrija ostaje u Partizanu 100 odsto do januara, a posle ćemo videti šta će se dešavati. To je odluka porodice", rekao je Jovica Živković za "Sport".

Partizan je Andrijin ugovor prodao investicionom fondu Pinija Zahavija za 1,2 miliona evra.

"Upravu kluba čini 20 ljudi, ne jedan čovek. I u sadašnjoj ima ljudi koji su učestvovali u prodaji prava na Andriju. Darko Grubor, Dragan Đurić, Babić, Ružić uvukli su Pinija Zahavija u priču i to ne mogu ja da rešim. Gledam samo da moje dete ima sve što mu je potrebno, da je srećan i zadovoljan. A oni neka reše problem sa Zahavijem, Falijem, Perom, Mikom... Onda ćemo pregovarati o nastavku saradnje", objasnio je Jovica Živković.

Andrija Živković je sa omladinskom selekcijom Srbije osvojio zlatnu medalju na SP na Novom Zelandu.

"Andrija obožava Partizan i samo zato sam se tako postavio. I, budite uvereni, u vezi sa svime što se dešava u Andrijinoj karijeri pitamo se samo mi u porodici. Ni Janko, ni Marko, niti ne znam ko treći. Nijedan papir i potpis ne vrede u tom slučaju. Andrija želi da ostane i ostaje u Humskoj", rekao je Živković.

On je istakao da je prema njegovoj porodici izuzetno korektan bio bivši fudbaler, sada agent Predrag Đorđević, i da su mu veoma zahvalni.

"Čak i kada Uefa ukine treću stranu u transferima, Đorđević će zajedno sa mnom brinuti o Andrijinoj karijeri, jer je bio uz njega od 12. godine, pošto je prepoznao dar, i uz nas kada nije bilo nikoga i to sve bez potpisa tri ili četiri godine. Čekao je, bio čovek prema porodici i bićemo i mi sa njim do kraja. To je poštovanje, poverenje i prijateljstvo", rekao je Živković.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.