Željo testira Partizan

Izvor: B92, 09.Jun.2010, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željo testira Partizan

Fudbaleri Partizana ovog leta će odigrati prijateljsku utakmicu sa sarajevskim Željezničarem, prenosi portal sportsport.ba.

Tim sa Grbavice je šampion Bosne i Hercegovine pa će u sklopu priprema za kvalifikacije za Ligu šampiona igrati protiv srpskog šampiona, verovatno početkom jula.

Još nije poznato gde će se dva tima sastati. Partizan je pre devet godina bio gost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Željezničaru povodom proslave 80 godina kluba, a "crno-beli" su pokvarili slavlje Želje pobedivši sa 6:0.

Oba tima će kvalifikacije za Ligu šampiona početi u drugoj rundi, s tim što je Partizan nosilac, pa bi se ekipe mogle sastati u ovoj fazi. Prve utakmice se igraju 13. i 14. jula, dok su revanši 20. i 21. jula. Žreb parova je 21. juna 2010. godine.

Poslednji meč pre prijateljskog 2001. godine odigran je 29. septembra 1991. i završen je pobedom sarajevskih fudbalera 5:4 na penale, poslije remija 1:1.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.