Izvor: Sportal.rs, 06.Mar.2024, 15:29

Željko Obradović ponovo o novom ugovoru sa Partizanom i "životu posle" crno-belih

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović pred gostovanje u Milanu u meču 28. kola Evrolige (petak, 20.30 sati) izjavio je da “još ne može da govori o tome hoće li ostati u Partizanu i posle ove sezone”. Obradovićev ugovor sa crno-belima ističe na kraju ove sezone.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović o novom ugovoru: Ne mogu da govorim o tome

Izvor: B92, 06.Mar.2024

Trener Partizana Željko Obradović kaže da još uvek ne može da govori o tome da li će i naredne sezone predvoditi crno-bele...Obradović je u klubu od 2021. godine, a u poslednje vreme pojačale su se priče o njegovom ostanku u Partizanu...Željko je posle pobede nad Efesom imao emotivno izlaganje...

Nastavak na B92...

Željko Obradović o novom ugovoru: Već sam rekao suštinu

Izvor: Danas, 06.Mar.2024

Trener Partizana Željko Obradović izjavio je da još ne može da govori o tome hoće li ostati u Partizanu i posle ove sezone.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.