Obradović o novom ugovoru: Ne mogu da govorim o tome

Izvor: B92, 06.Mar.2024, 15:29

Obradović o novom ugovoru: Ne mogu da govorim o tome

Trener Partizana Željko Obradović kaže da još uvek ne može da govori o tome da li će i naredne sezone predvoditi crno-bele.

Obradović je u klubu od 2021. godine, a u poslednje vreme pojačale su se priče o njegovom ostanku u Partizanu.

Željko je posle pobede nad Efesom imao emotivno izlaganje na ovu temu.

"Ili ću biti u Partizanu ili neću raditi. Mnogo je lako. E, sad, kako će biti u nastavku, to ćemo videti", rekao je Obradović >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na konferenciji za medije.

Obradović je o novom ugovoru upitan i pred meč sa Armanijem u Milanu (petak, 20.30).

"Ne mogu u ovom trenutku da govorim o tome. Rekao sam ono što je suština svega. Kada sam završio rad u Panatinaikosu, posle 13 godina sam uzeo slobodnu godinu. Kada sam u Feneru završio posle sedam godina – takođe sam uzeo slobodnu godinu", rekao je Obradović za "Sport Klub" i dodao:

"Ne verujem da ću posle Partizana ići u neki drugi klub, sigurno neću raditi godinu dana – kako će to da izgleda, da li ću nastaviti ovde, vreme ispred nas će pokazati".

Partizanov skor je 13-14, dok je Armani na 11-16.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.