Željko Obradović: Ne pada mi na pamet da to delim sa vama

Izvor: B92, 06.Dec.2023, 00:49

Željko Obradović: Ne pada mi na pamet da to delim sa vama

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović čestitao je igračima posle pobede nad Monakom.

Partizan je u Štark areni pobedio posle produžetka 89:85 i sada ima skor 6-6 na tabeli Evrolige.

"Srećan što smo dobili još jednu utakmicu. Ista stvar kao prošle nedelje, čestitam igračima i našim navijačima", rekao je Željko Obradović.

Trener Partizana dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je pitanje o pokušaju odbrane u finišu poslednje deonice, kada je Majk Džejms dao trojku.

"Utakmica traje 40 minuta i u nekim trenucima se zna šta treba da radimo. To je nešto između nas, mene i mojih igrača. Ne pada mi na pamet da to delim sa drugima. Molimo bih vas da me razumete. Imamo sledeće utakmice ovde, zašto bih ja davao informacije šta smo se mi dogovorili? To je između nas. Da ne bude da ne želim da komentarišem, ali smo imali dogovor tu i prethodnu odbranu i znamo kako ćemo i dogovaramo se u zavisnosti od situacije. Kada se vidi minutaža, kako sam vodio tim, dolazimo do toga da su neki igrači bili izuzetno opterećeni. Igramo novi meč u četvrtak, zato je važno da se ostali uključe i da daju doprinos protiv Milana. Sigurno je da smo radili na tome, insistiramo, svaki trening, svaki video, svaki tajm-aut ponavlja se da idu na skok i u napadu i odbrani. Ne samo ja, nego svi pomoćnici. Svaki pojedinačno i to je to", istakao je Obradović.

Koliko može da se poboljša tim?



"Ima trenutaka kada igramo pametno, imali smo praktično dobijenu utakmicu. U prvom poluvremenu smo imali najlošije napadačko izdanje ove godine. U drugom je bilo neuporedivo bolje. Mogu da kažem da nam u tom segmentu uigranosti fali Kaminski, ne znam kako će to da izgleda. Burno daje veliki doprinos, ne želim da ga opteretim dodatnim informacijama. To su stvari koje će biti mnogo bitne na meču protiv Milana".


Upitan je i o zvižducima na račun trenera Monaka Saše Obradovića.

"Znate moj stav od prvog trenutka. Stalno ponavljam da sam protiv bilo kakvog vređanja. Činjenica da je toga bilo i ja se ne slažem s tim. Navijači nam daju veliku podršku, ali ih molim da se poštuje svaki čoveka koji dođe u halu. Hvala im na podršci i atmosferi o kojoj svi pričaju. Vi to bolje znate, pratite mreže, sajtove...", zaključio je Obradović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.