Želite na majstoricu Partizana i FMP-a? Ovo je sve što treba da znate...

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2019, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Želite na majstoricu Partizana i FMP-a? Ovo je sve što treba da znate...

Ulaznice za treću polufinalnu utakmicu plej-ofa Superlige Srbije izmedju košarkaša Partizana i FMP-a prodavaće se u petak, na dan meča.

Ulaznice za treću polufinalnu utakmicu plej-ofa Superlige Srbije između košarkaša Partizana i FMP-a prodavaće se u petak, na dan meča.

Kako je danas saopšteno iz Partizana, ulaznice će se prodavati od 10 do 18 časova u Tiketlajnu na Novom Beogradu, na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << stadionu Partizana u kancelariji 220 od 10 do 15 časova, kao i u hali "Aleksandar Nikolić", od 16 časova do početka utakmice, u 19 časova.

Karta za tribine je 400 dinara, a za parter 600. Ulaz u belu ložu košta 2.200 dinara, a za vip ložu 2.500.

Rezultat u polufinalnoj seriji je 1:1, pa ekipa koja u petak pobedi plasiraće se u finale plej-ofa, u kome će igrati protiv Crvene zvezde, koja je sa 2:0 eliminisala Mega Bemaks.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VAŽNO ZA GROBARE: Evo kako do ulaznica za majstoricu protiv FMP-a

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2019

U petak se rešava ko će na megdan Zvezdi...Košarkaši Partizana sutra od 19 časova dočekuju FMP u majstorici polufinalne serije plej-ofa Superlige Srbije, a iz kluba je saopšten način prodaje ulaznica za ovaj, veoma bitan meč koji očekuje četu Andree Trinkijerija...Ulaznice za treću polufinalnu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.