Zdjelar projektilom nastavio goleadu, a na tribinama...? (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2019, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdjelar projektilom nastavio goleadu, a na tribinama...? (video)

Atmosfera danas daleko od željene, bez obzira na vođstvo Partizana.

Razlog je jučerašnje ubistvo jednog od vođa navijača Partizana, pa se danas tokom prvog poluvremena samo sporadično moglo čuti uobičajeno navijanje pristalica crno-belih koji se nisu okupili u velikom broju.

Prema informacijama sa lica mesta, severoistočna frakcija organizovanih navijača Partizana tokom prvog poluvremena kratko je skandirala Partizanu, onda i ubijenom navijaču posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čega je izašla sa stadiona. I druge dve frakcije skandirale su ubijenom, dok je na jugu još jedna manja grupa navijača, koja za sada ne navija.

A kada je sama utakmica u pitanju, Partizan vodi sada ve sa 3:0 posle evrogola Saše Zdjelara sa dvadesetak metara početkom drugog poluvremena. Vezista Partizana loptu jeposlao u gornji desni ugao gola golmana Rockova. Prva dva gola postigao je Natho u 29. iz penala i 43. minutu meča.

-

@FKPartizanBG Saša Zdjelar za 3:0, kakav projektil pic.twitter.com/aOPgbsBhOm

— Bube DJ-GROBAR (@Bube17721333) November 2, 2019

--

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.