Zdjelar: Znamo da se izdignemo u teškom trenutku

Izvor: B92, 03.Nov.2019, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zdjelar: Znamo da se izdignemo u teškom trenutku

Fudbaler Partizana Saša Zdjelar rekao je da je njegova ekipa odigrala odlično protiv Vojvodine.

Zdjelar je dodao da su crno-beli pokazali da znaju da se izdignu posle teških situacija i velikog pritiska.

Fudbaleri Partizana pobedili su na svom terenu Vojvodinu sa 4:0, u utakmici 15. kola Superlige golovima dvostrukog strelca Bibrasa Natha, Saše Zdjelara i Umara Sadika.

"Odigrali smo odličnu utakmicu iz svih aspekata. Odlično smo branili, bili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kompaktni i to nam je donelo niz mogućnosti za pobedu visokim rezultatom i lepim golovima. Mislim da je ekipa uradila jedan veliki posao posebno posle poraza koji smo doživeli na Banovom brdu sa Čukaričkim", rekao je Zdjelar za sajt kluba.

Crno-beli su odigrali dobru utakmicu, posle poraza u sredu od Čukaričkog (2:1) u poslednjim trenucima utakmice.

"Koliko sve to bio fudbal i sa neke strane je ljudski kada kiksnete, kada ste u Partizanu svi znamo da se to ne prašta i da se zahteva i očekuje samo pobeda. I dok bi možda neka ekipa pala posle svega, mi smo još jednom pokazali da znamo u najtežim situacijama i pod ogromnim pritiskom da se izdignemo i pokažemo karakter kao danas", naveo je Zdjelar.

Partizan će u četvrtak igrati na Old Trafordu protiv Mančester junajteda, u Ligi Evropa.



"Ova utakmica i konačan rezultat nam je pomogao da se vratimo psihički i spremimo za utakmicu sa Mančesterom",
dodao je Zdjelar.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.