Zbog NJEGA je mali Duki odbio da vidi MESIJA, a sada se OGLASIO igrač Partizana i odgovorom SVE NAJEŽIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2018, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog NJEGA je mali Duki odbio da vidi MESIJA, a sada se OGLASIO igrač Partizana i odgovorom SVE NAJEŽIO

"Duša moja mala"

Četvorogodišnji Dušan Todorović, koji se trenutno nalazi na lečenju u Barseloni, iznenadio je španske lekare kada je zbog fudbalera Partizana odbio ponudu da ga posete svetski asovi Mesi, Pike, Buskets... Sada je dobio odgovor od svog idola...

Pročitajte i:

Klinika na kojoj se maleni Duki leči nalazi se nedaleko od stadiona Barselone, pa prvotimci tog kluba često na molbu lekara dolaze u posete mališanima. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada su dečaka iz Srbije pitali da li bi voleo da mu dovedu Mesija, dobili su odgovor koji ih je šokirao.

- Neću njega.

Lekari su se zbunili, pa ponudili jednog drugog igrača Barse:

- Hoćeš da ti dođe Pike u posetu?

- Ne.

- A Buskets?

- Neću.

Iznenađena doktorka je onda zamolila Dušanovog oca da mališana pita - kog fudbalera hoće da vidi. Tata je pitao sina, a on kaže:

- Mog Nemanju!.

Reč je o defanzivcu Partizana Nemanji R. Miletiću, koji je Dukijev omiljeni igrač.

Kada je Nemanja čuo priču iz Barselone, jednostavno nije mogao da sakrije emocije... U prepiscise vidi iskrena reakcija Partizanovog defanzivca na Dukijevu želju.

- Duša moja mala! Ne mogu da verujem... Naježio sam se ceo! - napisao je Miletić u odgovoru Dukijevom ocu.

Na konstataciju da ga Dušan prosto obožava, Nemanja je uzvratio:

- I ja njega! Jedva čekam da ga vidim!

Podsetimo, slučaj Dušana Todorovića podigao je celu Srbiju za noge. Mali Duki je postao jedna od glavnih tema u zemlji u sedmici za nama, jer je baš tada saopšteno da mu je ostalo manje od nedelju dana, odnosno da će u slučaju da ne dođe do hitne medicinske intervencije u renomiranoj klinici, umreti. Uz veliku pomoć  naroda iz svih krajeva Srbije, u poslednji čas prebačen u Barselonu kako bi mu u tamošnjoj bolnici bila ukazana hitna pomoć zbog tumora (neuroblastom) koji se ponovo aktivirao i izuzetno ugrozio njegov život.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.