Završeno drugo kolo LŠ, gde su Partizan i Mega na tabeli? (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2016, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završeno drugo kolo LŠ, gde su Partizan i Mega na tabeli? (foto)

Večerašnjim mečevima kompletirano je drugo kolo FIBA Lige šampiona.

Kao što već znate, Partizan je protiv Bešiktaša u Istanbulu ubedljivo poražen rezultatom 77-62 i sada zauzima petu poziciju na tabeli Grupe E.

U okviru ove grupe bilo je zanimljivih duela, a ekipa nemačkog Ludvigsburga ponovo je prokockala pobedu. Ovoga puta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nemački tim je gostovao Zelenoj Gori, koja je na kraju trijumfovala sa 72:70, iako su gosti vodili sa 70:64, na tri minuta pre kraja!

Đurišić je sa 19 poena predvodio Zelenu Goru do pobede, a 13 je upisao Florens. Ova ekipa će biti naredni rival crno-belima, u trećem kolu FIBA Lige šampiona.

Dramatično je bilo i u duelu Solnoka i italijanskog Sasarija, a domaćin je napravio malo iznenađenje pobedom rezultatom 73:72.

Podsetimo, AEK je sinoć deklasirao ekipu Šarlroa u Belgiji sa 80:58.

Evo i kako izgleda tabela Grupe E.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EK: Pobeda Bajerna, debakl Albe, Srbi odlični

Izvor: B92, 26.Okt.2016

Minhenski Bajern, koji sa klupe predvodi selektor Srbije Aleksandar Đorđević, pobedio je Unikahu u Malagi u trećem kolu Evrokupa – 74:62...Bavarci su zabeležili drugi trijumf, dok je Unikaha pretrpela prvi poraz...Bajern je do slavlja predvodio Vladimir Lučić sa 18 poena (5/8 za dva, 2/5 za...

Nastavak na B92...

Efes nakon velikog preokreta i drame došao da pobede u turskom derbiju!

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2016, 21:12

Košarkaši Anadolu Efesa upisali su prvi trijumf u novoj sezoni, do njega su došli u gostima protiv Darušafake...Gubili su na poluvremenu sa 11 razlike, delovalo je da će se teško vratiti ali su polako smanjivali razliku da bi u poslednjim minutima došli do prednosti i pobede...Na kraju je bilo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.