Zašto ne prozivate Nikolića?

Izvor: B92, 21.Jan.2014, 03:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zašto ne prozivate Nikolića?"

Nakon što su navijači protestovali protiv uprave, predsednik Skupštine FK Vojvodina Balša Butorović zapitao se zašto navijači ne 'prozivaju' Marka Nikolića.

Zajedno sa trojicom prvotimaca bivši trener Nikolić ove zime prešao je u Partizan, što je izazvalo ogorčenje kod navijača Vojvodine.

"Vulićević, Škuletić i Trajković su želeli u Humsku i ko tome može da stane na put. Takođe, želja trenera >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nikolića je poznata i ne znam zašto se ćuti kada to nije tajna".

"Pogrešio je što nas nije obavestio već smo na drugi način saznali da ide u Beograd, i pored toga ga Upravni odbor nije kaznio. Pitam se, gde je tu krivica klupskog rukovodstva i zašto navijači ne pitaju Nikolića za razloge odlaska i zašto njega ne ’prozivaju’ za prelazak u suparnički tabor. On je ovde bio nezadovoljan, a mi ne želimo nezadovoljne u klubu. Svaki navijač shvata šta se dešava i u kakvom su stanju oni koji protestuju došli na tribine, da umesto podrške u teškoj situaciji zapravo odmažu“, kaže Butorović za Novosti.

Predsednik ističe i da je prodaja igrača jedini realni model poslovanja, a bliži se i stogodišnjica kluba.

"Smatram da je u ovom trenutku bitnije stabilizovati klub kako bi se slavilo 200 godina, a ne da se posle ovog jubileja ugasi. Rad revizorske komisije je završen i mi po tom pitanju nemamo uticaja. Navijači se prave ’mutavi’ kad je reč o odlasku naših igrača u Partizan. Ako misle da klub može da se izvuče i da funkcioniše bez prodaje igrača, neka prezentuju svoj model i odmah ću ga, kao predsednik najvišeg klupskog tela usvojiti i primeniti“.

Stotinak navijača fudbalskog kluba Vojvodina protestovalo je protiv uprave tog kluba pre i tokom prijateljske utakmice sa ekipom ČSK iz Čelareva u Veterniku.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Butorović: Navijači, šta biste uradili da ste bili na mestu uprave?

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Jan.2014

Budući da je odlazak trenera Marka Nikolića, odnosno igrača Vulićevića, Trajkovića i Škuletića u Partizan izazvao burnu reakciju navijača, Balša Butorović predsednik Skupštine novosadskog superligaša tim povodom je rekao:. (FOTO: O. Ademovski). – Trener Nikolić nije želeo da produži...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.