Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.01.2014.

02:03

"Zašto ne prozivate Nikolića?"

Nakon što su navijači protestovali protiv uprave, predsednik Skupštine FK Vojvodina Balša Butorović zapitao se zašto navijači ne 'prozivaju' Marka Nikolića.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Zajedno sa trojicom prvotimaca bivši trener Nikolić ove zime prešao je u Partizan, što je izazvalo ogorčenje kod navijača Vojvodine.

"Vulićević, Škuletić i Trajković su želeli u Humsku i ko tome može da stane na put. Takođe, želja trenera Nikolića je poznata i ne znam zašto se ćuti kada to nije tajna".

"Pogrešio je što nas nije obavestio već smo na drugi način saznali da ide u Beograd, i pored toga ga Upravni odbor nije kaznio. Pitam se, gde je tu krivica klupskog rukovodstva i zašto navijači ne pitaju Nikolića za razloge odlaska i zašto njega ne ’prozivaju’ za prelazak u suparnički tabor. On je ovde bio nezadovoljan, a mi ne želimo nezadovoljne u klubu. Svaki navijač shvata šta se dešava i u kakvom su stanju oni koji protestuju došli na tribine, da umesto podrške u teškoj situaciji zapravo odmažu“, kaže Butorović za Novosti.

Predsednik ističe i da je prodaja igrača jedini realni model poslovanja, a bliži se i stogodišnjica kluba.

"Smatram da je u ovom trenutku bitnije stabilizovati klub kako bismo u budućnosti slavili i 200 godina postojanja, a ne da se posle ovog jubileja ugasi. Rad revizorske komisije je završen i mi po tom pitanju nemamo uticaja. Navijači se prave ’mutavi’ kad je reč o odlasku naših igrača u Partizan. Ako misle da klub može da se izvuče i da funkcioniše bez prodaje igrača, neka prezentuju svoj model i odmah ću ga, kao predsednik najvišeg klupskog tela usvojiti i primeniti“.

Stotinak navijača fudbalskog kluba Vojvodina protestovalo je protiv uprave tog kluba pre i tokom prijateljske utakmice sa ekipom ČSK iz Čelareva u Veterniku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu