Zašto bih išao u Srbiju, ako mogu u Hrvatsku?

Izvor: B92, 13.Avg.2023, 13:01

"Zašto bih išao u Srbiju, ako mogu u Hrvatsku?"

Hrvatski fudbaler Ante Ćorić kaže da je u jednom momentu svoje karijere imao ponudu Partizana.

Kako kaže, uvek bi pre odabrao neki hrvatski, nego srpski klub.

"Bilo je više opcija, ali treba reći da je fudbal ipak posao. Volim ga, ali to je posao. Sutra da idem da igram negde u Hrvatskoj, recimo za Rudeš, igraću svim srcem za taj klub, ali ću opet u sebi navijati za Dinamo. Bilo je i Hajduk i Osijek, pokrenulo se nešto, nije bilo konkretno, ali je bilo priča >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i nisam razgovarao sa njima prvo zbog sebe i ljudi koji me cene jer znaju koliko volim Dinamo. Nisam hteo da ih razočaram. Prvo sebe nisam hteo da razočaram, ne znam kako bih mogao, to je baš teška odluka", rekao je Ćorić u podkastu "Inkubator" i dodao:

"Zašto bih išao u Srbiju, ako mogu u Hrvatsku? Ja tako gledam. Partizan ili Crvena zvezda? Pre dve godine je bio kontakata. Bila je priča za Partizan jedne godine, ništa konkretno, samo sam se zahvalio da ne bih i to je to".

Ćorić je karijeru započeo u Dinamu, a 2018. je prešao u Romu za šest miliona evra.

Nije ispunio svoj potencijal, išao je na razne pozajmice, sve dok mu ugovor sa vučicom nije istekao ovog leta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.