Zar ga ne poznajete? Zapišite njegovo ime, on je Srbin, svi će želeti da ga imaju! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020, 21:13

''Zar ga ne poznajete? Zapišite njegovo ime, on je Srbin, svi će želeti da ga imaju!'' (video)

To je jedan od komentara inostranih medija, posle jučerašnje utakmice u Subotici i još jedne blistave partije 17-gdišnjeg Filipa Stevanovića.

Supertalentovani krilni fudbaler Partizana Filip Stevanović nastavlja da briljira ovog proleća.

Posle odličnog izdanja i majstorskog pogotka protiv Mladosti iz Lučana, Stevanović je zablistao i juče u Subotici protiv Spartaka, gde je postigao još dva lepa pogotka, a utisak je pokvarila njegova ekipa koja nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uspela da izbegne poraz rezultatom 3:2 i pored vođstva na poluvremenu rezultatom 2:1.

Ipak, bez obzira na ovakav ishod, danas na društvenim mrežama sa različitih strana sveta stižu novi hvalospevi na adresu mladog fudbalera, a posebno se izdvaja komentar ESPN-ovog ''Sports Centra'' na Tviteru:





''Zar ga ne poznajete? Zapišite njegovo ime, jer svi će želeti da ga imaju! Njegovo ime je Filip Stevanović, on je Srbin, ima 17 godina, igra za Partizan i postigao je dva gola protiv Spartaka iz Subotice''.

-

-

#Video ¿No lo conocés? Anotá su nombre, porque este es el futuro crack que todos querrán tener: se llama Filip Stevanović, es serbio, tiene 17 años, juega en el Partizan y le anotó estos dos golazos al Spartak Subotica. ¡Imperdible! https://t.co/ViktgKNov4

— SportsCenter (@SC_ESPN) June 7, 2020
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Posle golova, usledila Nikolićeva jasna poruka Partizanu! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020

Nema nikakve dileme šta želi iskusni fudbaler, pitanje je samo da li i sa druge strane postoji ista želja...Nemanja Nikolić briljirao je juče u pobedi Spartaka nad Partizanom (3:2), postigao je dva gola i najzaslužniji je za ovakav epilog u Subotici...Delovalo je da je posebno motivisan protiv...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.