Posle golova, usledila Nikolićeva jasna poruka Partizanu! (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Jun.2020, 23:55

Posle golova, usledila Nikolićeva jasna poruka Partizanu! (video)

Nema nikakve dileme šta želi iskusni fudbaler, pitanje je samo da li i sa druge strane postoji ista želja.

Nemanja Nikolić briljirao je juče u pobedi Spartaka nad Partizanom (3:2), postigao je dva gola i najzaslužniji je za ovakav epilog u Subotici.

Delovalo je da je posebno motivisan protiv Partizana, čiji je zvanično i dalje član, ali kao pozajmljen fudbaler Spartaka, s obzirom da ga je prošlog leta trener Savo Milošević ''precrtao'' sa spiska >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrača na koje ozbiljno računa.

Posle utakmice Milošević mu je čestitao, a dan kasnije, Nikolić je u razgovoru za ''Nova.rs'', potvrdio kakvu želju ima kada je u pitanju letnji prelazni rok. Naravno, povratak u Partizan, ali ne samo to.

''To mi je velika želja, još veća želja mi je da osvojim titulu sa Partizanom. Da se titula vrati na JNA'', jasan je Nikolić.

Govoreći o jučerašnjoj utakmici, Nikolić je naglasio da su mu osećanja bila pomešana, ali je pokušao da emocije tokom tih 90 minuta ostavi po strani.





''Navijam i volim Partizan, ne govorim ovo iz kurtoazije, nego je stvarno tako. Ne bih ni otišao u Partizan da ne osećam strast prema tom klubu. Opet, i Spartak je moj klub…







Rekao sam sebi da moram sve da ostavim po strani, posao je posao i da pokušam što profesionalnije da uradim, da budem najbolji što mogu.







Ako želiš tamo da se vratiš, izvoli, imaš pozornicu, 90 minuta i opet se potrudi da zadužiš taj dres. Da li će neko misliti o tome, ja nemam pravo da ulazim u to, ja svoj deo obavljam na terenu'', poručio je Nikolić.

-

-
Pogledaj vesti o: Savo Milošević,   Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Presudio "svom" Partizanu, pa postao igrač kola Superlige! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2020, 08:22

Sjajna partija Nemanje Nikolića obeležila novu rundu srpskog šampionata...Najbolji igrač 28. kola Linglong Tire Superlige Srbije je Nemanja Nikolić, asistent i dvostruki strelac za Spartak u pobedi nad ekipom Partizana u Subotici...Završeno je još jedno superligaško kolo koje nam je ponovo donelo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.