Zahid odradio prvi trening: Jedva čekam da se vrati ekipa VIDEO

Izvor: B92, 24.Avg.2023, 14:34

Zahid odradio prvi trening: Jedva čekam da se vrati ekipa VIDEO

Novo pojačanje Partizana, Norvežanin Gajas Zahid, odradio trening u Sportskom centru "Partizan-Teleoptik".

Od dolaska u Beograd, Zahid je na raspolaganju šefu stručnog štaba - Igoru Duljaju i kroz individualni trening se sprema za rad sa ekipom.

"Veoma mi se dopada centar i srećan sam što sam danas odradio trening uz kondiciong trenera Mišu. Iskreno, jedva čekam da se ekipa vrati, da ih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sve upoznam i da započnemo ono zbog čega sam došao. Puno sreće želim momcima večeras protiv Nordsjelanda, da ostvare dobar rezultat, pa da uz naše navijače pobedimo na našem stadionu", rekao je Zahid.

Crno-beli su u međuvremenu otputovali u Dansku na prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija sa Nordsjelandom iz Faruma.

Utakmica počinje u 18.30.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.