Zagorac uz osmeh o Partizanu: Hm... Siva zona! To je dečački san, obostrana želja postoji

Izvor: MozzartSport.com, 13.Nov.2017, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zagorac uz osmeh o Partizanu: Hm... Siva zona! To je dečački san, obostrana želja postoji

Košarkaš Mege kaže da su pregovori u toku

Dugo traje saga oko budućeg kluba u karijeri Radeta Zagorca, a sam igrač je u gostovanju na Arena Sport televiziji u emiji „U obruču“ rekao da je njegova dečačka želja da obuče dres Partizana i da ima želju da igra za crno-bele.

"Ne mogu da kažem da nisam iznenađen što je pristup medija bio hiperboličan. Pokušavao sam da ostanem van toga, ali ima mnogo ljudi koji prate moju karijeru. Naravno svima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pada na pamet je Partizan. Što se tiče Partizana. Imao sam želju da zaigram za Partizan, to je dečačka želja. Ne mogu da kažem šta se dešava. U sivoj smo zoni. Moja želja je bila nesporna. Finansijski aspekat nije od važnosti. Druge stvari su stvar pregovora. Ništa više o tome ne mogu da kažem, iskreno se nadam da će moj agent i Partizan naći zajednički jezik. Obostrana želja postoji. Želja da zaigram za Partizan je veća od svih drugih klubova u Evropi".

Zagorac je igrao od 2012. do 2017. za Mega Leks. Potom je potpisao za Memfis u NBA ligi, ali je kasnije otišao iz tog tima i postao slobodan igrač.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rade Zagorac: Želim u Partizan!

Izvor: Mondo, 13.Nov.2017

Mladi košarkaš progovorio o mogućnosti da zaigra za crno-bele...Foto: MN Press..Iznenadni povratak Radeta Zagorca iz Sjedinjenih Američkih Država mogao bi da iskoristi Partizan. Već danima se može čuti da crno-beli žele 22-godišnje krilo, a u emisji "U obruču" na TV Arena Sport i sam je progovorio...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.