Za golmana je najteže naći klub, Partizan je moja druga kuća

Izvor: B92, 09.Jan.2020, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Za golmana je najteže naći klub, Partizan je moja druga kuća"

Dosadašnji golman Partizana Filip Kljajić rekao je da je taj klub njegova druga kuća i otkrio zašto ga je napustio.

On je istakao da su odlični uslovi za rad, kao i finansijski deo bili presudni u biranju nove sredine

Kljajić je potpisao ugovor s japanskim klubom Omija Adrija.

"Za golmana je najteže naći klub. Imao sam sreće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tokom ovog prelaznog roka, bilo je mnogo interesovanja za mene. Posle konsultacija sa porodicom, izabrao sam opciju koja mi je najviše odgovarala, a presudio je odličan trening centar, stadion, uslovi za rad i naravno finansijski deo", rekao je Kljajić za klupski sajt.

On je u Partizan došao 2014. godine tokom koje je bio na pozajmici u grčkom Platanijasu 2018. godine, da bi sada potpisao dvogodišnji ugovor sa japanskim klubom.

On je kazao i da mu ništa nije bilo teško da radi za klub, pa ni da ulazi u utakmicu nezagrejan.

"Teško je izaći na teren nezagrejan, ali kada si na klupi moraš biti spreman za tako nešto. Patizan je meni druga kuća, s obzirom na to koliko sam vremena proveo u klubu, tako da mi nikada ništa nije bilo teško. Pored derbi utakmica koje nisam nijednom izgubio, sigurno je da mi je najdraža dupla kruna osvojena sa Markom Nikolićem", rekao je on.

Kljajić je već prošao lekarske preglede i upoznao se sa novim saradnicima.

"Pregled rade toliko studiozno, do najsitnijih detalja, da slobodno mogu reći da to još nisam video. Odradili su proveru svake moguće kosti na telu i zglobovima kako bi videli da nema nekih starijih povreda i slično" kazao je Kljajić i dodao da će pravu sliku steći tek kroz treninge.

Kljajić je istakao i glavni cilj svog novog tima.

"Ekipi je prošle godine falilo jedno mesto da uđe u prvu ligu, to je sada prioritet i nadam se da ćemo zajedno uspeti u tome", kazao je Kljajić.

On se i zahvalio na velikoj podršci navijača.

"Zahvalio bih se na beskrajnoj podršci koju sam uvek imao. Mnogo mi je žao što tamo neću imati takve navijače, kao što su oni. Možda su najstožija publika, ali su uvek tu kada je najpotrebnije", rekao je Kljajić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.