ZVEZDIN CRNI NIZ PROTIV PARTIZANA: Ipak, BILO je i GORE po crveno-bele

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2020, 08:26

ZVEZDIN CRNI NIZ PROTIV PARTIZANA: Ipak, BILO je i GORE po crveno-bele

Crno-beli izborili plasman u finale Kupa.

Crvena Zvezda je još jednom završila Večiti derbi bez postignutog gola. Partizan je slavio sa 1:0 u polufinalu Kupa i tako pokazao da imao odbranu koja fenomenalno parira najljućem rivalu.

Crveno-beli su tako nastavili niz od četiri meča u kom nisu uspeli da zatresu mrežu komšija. Interesanto je da su svi ti mečevi odigrani u poslednjih godinu dana.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Sve je počelo u finišu prethodne sezone kada je Partizan slavio sa 1:0 u finalu Kupa, zatim su crno-beli u prvom ovosezonskom derbiju slavili sa 2:0, da bi pre pandemije korona virusa večiti odigrali bez golova na Marakani.

Međutim, nije to najgori niz Zvezde što se tiče večitih derbija, jer su pre deset godina započeli onaj od pet mečeva bez gola Partizanu.

U pitanju su 138, 139, 140. i 141. večiti derbi u kojima je Partizan tri puta slavio sa po 1:0 i jednom 2:0. Između je bio i onaj u Kupu u kom su crno-beli slavili sa 2:0 golovima Princa Tejga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.