VELIKI PROBLEM ZA STANKOVIĆA: Tandem neočekivano PRESKAČE Partizan!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2020, 17:58

VELIKI PROBLEM ZA STANKOVIĆA: Tandem neočekivano PRESKAČE Partizan!

Crveno-beli jure plasman u finale Kupa Srbije.

Tandem fudbalera Crvene zvezde suočio se sa zdravstvenim problemima, na sam dan utakmice protiv Partizana u Humskoj, u polufinalu Kupa Srbije.

Tokom dana štoper Radovan Pankov i vezista Veljko Simić borili su sa temperaturom, što je zadalo male glavobolje treneru Dejanu Stankoviću oko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sastava tima.

Ukoliko im se zdravlje bude poboljšalo, biće u konkurenciji za tim, u suprotnom jubilarni 200. derbi odgledaće sa tribina ili kraj malog ekrana.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Dileta Leota.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZVEZDIN CRNI NIZ PROTIV PARTIZANA: Ipak, BILO je i GORE po crveno-bele

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2020, 08:26

Crno-beli izborili plasman u finale Kupa...Crvena Zvezda je još jednom završila Večiti derbi bez postignutog gola. Partizan je slavio sa 1:0 u polufinalu Kupa i tako pokazao da imao odbranu koja fenomenalno parira najljućem rivalu...Crveno-beli su tako nastavili niz od četiri meča u kom nisu uspeli...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.