ZVANIČNO: Stranac NAPUSTIO Partizan! Igraće u OVOM klubu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2021, 19:35

ZVANIČNO: Stranac NAPUSTIO Partizan! Igraće u OVOM klubu!

Crno-beli ekspresno našli rešenje.

Odavno je trener Partizana Saša Filipovski iz daljih planova "precrtao" Kodija Milera-Mekintajera. Amerikanac koji je doveden među crno-bele, nije opravdao poverenje struke i dobio je "zeleno svetlo" da nađe novi klub.

Još ranije se pričalo o prelasku u Burg, za koji sa uspehom igra bivši košarkaš Partizana Danilo Anđušić, a danas je taj transfer i zvanično potvrđen. Kodi je sa Francuzima potpisao ugovor do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezone.

Prema poslednjim objavama na društvenim mrežama, Miler-Mekintajer je nagovestio da neće samo napustiti Partizan, već i da će javno objasniti zašto nije igrao u prethodnim mečevima, kada je na klupi sedeo Saša Filipovski.

Amerikanac je upisao 14 mečeva za crno-bele u ABA ligi, prosečno je davao 12 koševa, dok mu je u 12 utakmica Evrokupa prosek veći za jedan poen. Uprava Partizana je zamenu našla u liku Džoša Perkinsa, kada je Miler Mekintajer zvanično sklonjen iz tima.

Its official, Cody Miller McIntyre signed a deal with Bourg

— ABA league News and Rumours (@Abarumours) February 26, 2021

Još prošlog meseca se čekao raskid saradnje, ali se realizovao tek sada, pošto je Burg izašao u susret i preuzeo njegov ugovor.

Francuska ekipa je tako našla pojačanje za kojim je tragala poslednjih sedmica. Veliki broj igrača dovodio se u vezu sa Burgom, ali je kontakt s Miler Mekintajerom bio jak i ugovor je finaliziran.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.