ZVANIČNO: Potpisao Nikola Milutinov, sledeći stiže Najdžel Vilijams Gos (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 13:16

ZVANIČNO: Potpisao Nikola Milutinov, sledeći stiže Najdžel Vilijams Gos (FOTO)

Ugovor na dve godine.

Nikola Milutinov, reprezentativac Srbije, potpisao je dvogodišnji ugovor sa Olimpijakosom. Nekadašnji centar Partizana, vratio se tako posle tri godine u Atinu. U glavni grad Grčke je stigao iz moskovsog CSKA gde je proveo  poslednje dve sezone.

Milutinov je u prvom mandatu u Olimpijakosu proveo pet godina od 2015. do 2020. U evropskim takmičenjima tokom cele karijere ima prosek od 7,5 poena i 5,5 skokova, ali nikada nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osvojio nijedan evropski trofej.

Nikola Milutinov signs with @Olympiacos_BC 🔴⚪️ pic.twitter.com/QSe0iyD777

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) June 24, 2023

Osvojio je jedan trofej ABA lige, jednu VTB ligu, jednu titulu šampiona Grčke. Bio je MVP VTB lige 2022/23 kada je u proseku beležio 14,6 poena, 8,2 skokova i 1,5 asistencija.

Olimpijakos u svoje redove želi da dovede i Najdžela Vilijama Gosa, još jednog bivšeg igrača Partizana.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.