ZVANIČNO - Partizan suspendovao Semjuelsa!

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVANIČNO - Partizan suspendovao Semjuelsa!

Košarkaški klub Partizan NIS suspendovao je Jamajčanina Samarda Semjuelsa zbog narušavanja klupske discipline i odredaba ugovora.

Nekoliko sati nakon što je predsednik KK Partizan NIS Ostoja Mijailović najavio da će Disciplinska komisija odlučivati o kazni za Samarda Semjuelsa iskusni centar je zvanično suspendovan.

Na zvaničnom sajtu crno-belih navodi se da je Samardo Semjuels suspendovan do okončanja postupka koji će pokrenuti Disciplinska >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << komisija KK Partizan NIS.

"KK Partizan NIS, doneo je odluku da zbog narušavanja klupske discipline kao i odredaba ugovora, suspenduje centra Samarda Semjuelsa. Suspenzija će biti aktivna do konačne odluke disciplinske komisije kluba povodom prekrašaja koje je košarkaš učinio", navodi se na sajtu crno-belih.

Samardo Semjuels prekršio je klupsku disciplinu tako što je na društvenim mrežama komentarisao izjave trenera Nikolića, a pride je saopštio kako još nije primio platu što je tokom dana demantovao Ostoja Mijailović.

Partizan sledeću takmičarsku utakmicu igra u subotu protiv Petrol Olimpije tako da ostaje da se vidi da li će se do tada znati nešto više po pitanju statusa Samarda Semjuelsa.

Ukoliko disciplinski postupak bude okončan znaćemo kakva je situacija, u suprotnom Jamajčanin neće nastupiti protiv "Zmajčeka".
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizan suspendovao Semjuelsa!

Izvor: Mondo, 15.Nov.2017

Iskusni centar van tima do odluke disciplinske komisije kluba...Foto: Twitter/PartizanBC..Košarkaški klub Partizan saopštio je da je doneo odluku da suspenduje svog igrača Samarda Semjuelsa "zbog narušavanja klupske discipline, kao i odredaba ugovora"...Suspenzija će važiti do konačne odluke...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.