Partizan suspendovao Semjuelsa!

Izvor: Mondo, 15.Nov.2017, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan suspendovao Semjuelsa!

Iskusni centar van tima do odluke disciplinske komisije kluba.

Foto: Twitter/PartizanBC

Košarkaški klub Partizan saopštio je da je doneo odluku da suspenduje svog igrača Samarda Semjuelsa "zbog narušavanja klupske discipline, kao i odredaba ugovora".

Suspenzija će važiti do konačne odluke disciplinske komisije kluba, povodom prekršaja koje je načinio košarkaš sa Jamajke. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Semjuels je objavio dva statusa na Instagramu, od kojih je u prvom, posle meča protiv Albe, kritikovao odluku trenera Miroslava Nikolića da ga povuče na klupu i rekao da "uglavnom ne daje izjave ženama", gde je ostalo nejasno šta je time hteo da kaže.

U sredu je priredio još veću tiradu, u okviru koje je pitao kada će da mu "legne" prva plata, žalio se da ga ne poštuju i objašnjavao kako samo brani svoj lični integritet.

Ova odluka znači da će Partizan u subotu najverovatnije dočekati Olimpiju bez svog poslednjeg pojačanja.

Samjuels je nastupio na tri utakmice ABA lige i dve utakmice Evrokupa. Na debiju protiv Cibone zabeležio je 16 poena i šest skokova, a najbolju partiju pružio protiv Lokomotive Kubanj, kada je imao 17 poena, 11 skokova i tri asistencije.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.