Izvor: HotSport.rs, 17.Jul.2015, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽREB ZA LŠ: Partizan u Rumuniji ili Slovačkoj

Ukoliko srpski šampion Partizan savlada gruzijskog pravka ekipu Dila Gori u narednom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igraće protiv boljeg iz dvoboja slovačkog Trenčina i rumunske Steaue, koji su bili jedan od pet mogućih rivala crno-belih.

Kao što smo već tokom jutra javili UEFA je skratila spisak mogućih protivnika Partizana pa su >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << to pored Trenčina i Steaue bili još i Bazel, zatim pobednik dvomeča između Trenčina i Steaue, kao i bolji iz dvoboja Seltik – Stjarnan, Ludogorec – Milsami i Maribor – Astana.
S obzirom da je rumunski šampion u prvom meču u Slovačkoj trijumfovao sa 2:0 goto je izvesno da će baš Steaua biti rival crno-belima ukoliko eliminišu Gruzijce.
Prvi mečevi na programu su 28. i 29. jula, a revanši sedam dana kasnije.
U ostalim utakmicama 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona sastaće se:
Sarajevo/Leh – Bazel
Ludogorec -/Milsami – Skenderbeg/Kruzaders
Helsinki/Ventspils – Maribor/Astana
Seltik/Stjarnan – Karabah/Rudar
Mitjiland/Linkoln – APOEL/Vardar
Hibernijans/Makabi Tel Aviv – Viktorija Plzenj
Dinamo Zagreb/Fola – Molde/Pjunik
TNS/Videoton – BATE Borisov/Dandalk
Salcburg – Malme/Žalgiris
Panatinaikos – Briž
Jang Bojs – Monako
CSKA Moskva – Sparta Prag
Rapid Beč – Ajaks
Fenerbahče – Šahtjor
The post ŽREB ZA LŠ: Partizan u Rumuniji ili Slovačkoj appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ: Partizan izvukao Steauu!

Izvor: B92, 17.Jul.2015

Fudbaleri Partizana igraće protiv boljeg iz duela između Steaue i Trenčina, ukoliko se plasiraju u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona...Rumunski velikan, nekadašnji prvak Evrope, je u prvom duelu savladao slovačkog rivala 2:0 u gostima...Crno-beli su u prvom meču drugog kola kvalifikacija...

Nastavak na B92...

LOŠA VEST ZA GROBARE: Neće moći da putuju u Bukurešt

Izvor: HotSport.rs, 17.Jul.2015

Vest da će Partizan u narednom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona najverovatnije igrati protiv rumunske Steaue u Bukureštu na prvu loptu je obradovala najvatrenije navijače crno-belih koji su istog momenta počeli da kuju plan za gostovanje u glavnom gradu Rumunije.. . Međutim, vrlo brzo je stigla...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.