Izvor: HotSport.rs, 10.Sep.2017, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZORAN TOŠIĆ: Na sledećoj utakmici ću ‘probiti led’

Zoran Tošić debitovao je juče u dresu Partizana, trudio se popularni ‘Bambi’, ali nije uspeo da se upiše u listu strelaca, iako je imao šuteva.

Nije reprezentativac Srbije krio zadovoljstvo posle povratka u Humsku, a navijačima je imao šta da poruči. Naravno, reč je o golovima i asistencijama koje se od njega očekuju.
– Predivan je osećaj ponovo kročiti na stadion u Humskoj, presrećan sam >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zbog novog debija i željno očekujem nove utakmice. Uživao sam u svemu, to je moj posao. Svakog ofanzivnog igrača „hrane“ golovi i asistencije, tako i mene. Željno čekam novu priliku da probijem led, a onda će sve biti mnogo lakše – istakao je posle meča Zoran Tošić.
Grobare je posle utakmice najviše oduševilo to što se Zoran Tošić nije ustručavao da šutira iz svih pozicija, izostao je samo pogodak da utisak bude kompletan.
– Kad sam dolazio kazao sam da sam svestan da se od mene mnogo očekuje i da znam koji su moji kvaliteti. Pokušavam da ih stavim u službu ekipe. Bilo je dosta šuteva protiv Mladosti, a nijedan nije ušao. Nastaviću da pucam, u sledećoj utakmici još više, pa će možda ući. Izgleda da je trebalo više da želim, verovatno bih ga dao, ali nema veze. Bitno je da smo pobedili, ući će kad bude više trebalo – zaključio je ‘Bambi’.
The post ZORAN TOŠIĆ: Na sledećoj utakmici ću ‘probiti led’ appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.