Đukić o 3:0: Uspavljujuće, pa jednostavno

Izvor: Mondo, 10.Sep.2017, 09:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić o 3:0: Uspavljujuće, pa jednostavno

Trener Partizana podelio utakmicu protiv Mladosti u dva segmenta.

Foto: MN Press

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić i posle pobede nad Lučanima istakao je ono što je rekao i u najavi - da mu se ne sviđa termin utakmice od 21.00.

Toj oceni, dodao je i da je prvo poluvreme utakmice bilo "uspavljujuće", a da je njegov tim potom na vreme reagovao i osvojio tri boda.

"Nije baš najnormalniji termin, ali šta je - tu je. Prvo poluvreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je bilo uspavljujuće, nismo mogli da stvorimo šansu, ali je u drugom sve to bilo jednostavnije", rekao je Djukić za televiziju Arena posle utakmice.

Partizan je trijumfom osvojio 16. bod u Superligi, a crno-belima sada sledi utakmica protiv Jang Bojsa iz Švajcarske na početku grupne faze Lige Evropa, a Đukić je naveo da će Marko Janković biti spreman, ali ne i Sejduba Suma.

Trener Mladosti Nenad Milovanović čestitao je Partizanu na pobedi.

"Video se kvalitet Partizana u odnosu na nas. Partizan u prvom poluvremenu nije imao šansu osim iz prekida u poslednjem minutu, a mi smo mogli da ih ugrozimo preko Trifunovića. Imali smo dobar blok. Morali smo agresivnije u drugom delu, ali neke stvari koje smo vežbali nismo uspeli da zatvorimo", rekao je Milovanović.

Mladost će u sledećem kolu igrati protiv Javora u Lučanima.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.