Izvor: HotSport.rs, 17.Jul.2015, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZORAN MILINKOVIĆ: Mali pad u drugom poluvrmenu nije pokvario utisak!

Fudbaleri Partizana zabeležili su ubedljivu pobedu 4:0 protiv Metalca u prvom kolu Superlige, a prezadovoljan igrom svojih pulena bio je trener crno-belih Zoran Milinković.

- Odigrali smo prvo poluvreme u dosta visokom ritmu. Dali smo golove na vreme, nizali šanse… U drugom poluvremenu nam je možda falilo malo svežene, ali izmene su bile dobre, dizali smo ritam i na kraju smo došli do ubedljive i zaslužene pobede – rekao je Zoran Milinković za Arenasport. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
Sa druge strane Nenad Vanić smatra da su njegovi izabranici “naljutili” Partizan
- Očigledno da smo naljutili Partizan sa tim uvodom, kada smo imali šut ili dva prema njihovom golu. Onda, normalno, individualni kvalitet Živkovića omogućio mu je da se prošeta kroz našu odbranu i da uradi ono što smo se dogovorili da ne smemo da dopustimo, a to je da Partizanu dozvolimo da dođe do naših centralnih defanzivnih pozicija, jer je tu najopasniji. Nismo u tom momentu odreagovali kako je trebalo i kazna je stigla, presudio je njegov individualni kvalitet. Posle toga, normalno, splet nekih drugih okolnosti doveo je do toga da primimo još dva gola i onda je bilo vrlo teško, kada se poluvreme završi sa 3:0 za rivala, vratiti se – rekao je Nenad Vanić.
Partizan je savldao Metalac sa 4:0, a fotoglaeriju sa meča možete da pogledate OVDE.
The post ZORAN MILINKOVIĆ: Mali pad u drugom poluvrmenu nije pokvario utisak! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.