ŽESTOKO OSLABLJENI PUTUJU U DANSKU: Ko ne može da igra za Partizan u odlučujućem meču?

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2023, 10:37

ŽESTOKO OSLABLJENI PUTUJU U DANSKU: Ko ne može da igra za Partizan u odlučujućem meču?

Kartoni napravili veliki problem...

Ekipa Partizana je uspela da se plasira u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu konferencija pošto je savladala Sabah na svom terenu sa 2:0, pa je posle izvođenja penala bila bolja 5:4.  Ova pobeda je Partizanu obezbedila plasman u plej-of i mečeve protiv Nordsjelanda, ekipe koja umalo nije bila šampion u Danskoj prošle sezone i ekipa koja je bila bolja od Steaue u dvomeču u prethodnom kolu kvalifikacija.

Ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << treba napomenuti jeste da će crno-beli biti izuzetno oslabljeni neigranjem Kristijana Belića koji je dobio dva žuta kartona u meču sa Sabahom, pa će propustiti meč u Danskoj, a šta je sa Nathom?

Bibars Natho je dobio žuti karton u onom haosu posle promašenog penala u petoj seriji Sabaha (prvi put), protesti su se ređali kod sudije i prošao je dobro.

"Nisam dobio crveni, nego žuti karton, oni su posle izveli penal ponovo", objasnio je i Natho.

Dakle, Duljaj će računati na njega.

Belićevo mesto bi u Danskoj od starta trebalo da zauzme Šćekić, koji je odradio dobar posao sinoć.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.