ŽESTOK DUEL DIREKTORA PARTIZANA I CRVENE ZVEZDE: Evo šta Vazura i Terzić kažu o Boaćijevom golu i izjavama Stojkovića i Mrkele (VIDEO)

Izvor: Kurir, 25.Sep.2018, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽESTOK DUEL DIREKTORA PARTIZANA I CRVENE ZVEZDE: Evo šta Vazura i Terzić kažu o Boaćijevom golu i izjavama Stojkovića i Mrkele (VIDEO)

Generalni direktori Partizana i Crvene zvezde, Miloš Vazura i Zvezdan Terzić, izneli su stavove vezane za minuli 158. "večiti derbi", ali i mišljenja vezana za generalne odnose ta dva kluba.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Zvezdan Terzić

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Derbi odjeci - Terzić o Stojkoviću, Vazura o Mrkeli!

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2018

Dva dana nakon 158. "večitog" derbija "koplja" su ukrstili i generalni direktori Crvene zvezde i Partizana...Ne stišava se bura nakon 158. "večitog" derbija koji je u nedelju odigran na stadionu u Humskoj. "Večiti" su u okviru 9. kola Super lige odigrali nerešeno (1:1), a posle meča se najviše...

Nastavak na Sportske.net...

Terzić: Partizan spinuje; Vazura: Mi smo tražili VAR, nisu ga želeli

Izvor: B92, 25.Sep.2018

Direktori Crvene zvezde i Partizana gostovali su na Javnom servisu gde su prokomentarisali sporni 158. derbi, Stojkovića, Mrkelu, sudije, odnose dva kluba...Zvezda i Partizan su remizirali 1:1 u nedelju u Humskoj, u meču koji je opet podigao dosta bure i pojačao netrpeljivost između čelnika i navijača...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.