ŽELJKO OBRADOVIĆ: Zahvalan sam što država i grad pomažu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 15:18

ŽELJKO OBRADOVIĆ: Zahvalan sam što država i grad pomažu

Meč sa Efesom je na programu u četvrtak.

Trener Partizana Željko Obradović govorio je na treningu uoči utakmice protiv Efesa u Evroligi. Glavna stvar je bila oko poslovanja kluba o čemu je pričao nakon izgubljenog finala Kupa.

- Stojim iza svake reči koju sam rekao posle Kupa. Strateški cilj Partizana je da budemo stalni član Evrolige >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da se finansiramo sami. To je ključno da budemo u EL stalni član, to Evroliga traži - rekao je Obradović i dodao:

- Zahvalan sam što država i grad pomažu. Najveća snaga su navijači, mi smo prolazni, oni doprinose da se slika o nama širi. Hvala svima koji su pomogli Partizanu, koliko god da su dali. Ključ je da imamo svoje izvore finansiranja.

Obradović se osvrnuo i na uspeh reprezentacije u februarskom prozoru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

- Mi smo ponosni što imamo toliko igrača u reprezentacijama i naravno, u našoj reprezentaciji. Da iskoristim priliku i da im čestitam na te dve pobede, svima u Savezu i naravno igračima Partizana koji su bili deo toga. Ostali su imali slobodno, neki su počeli sa treninzima individualno, a onda u nedelju i grupno, a danas su se vratili i Aleksa, Ognjen i Balša. Takva je situacija, radimo u tim uslovima i sve je u redu trenutno - rekao je Obradović.

Utakmica sa Efesom u Beogradu na programu od 20.30 u četvrtak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović: Stojim iza svake reči koju sam rekao posle Kupa

Izvor: B92, 28.Feb.2024

Željko Obradović je u svom intervju za Sport klub pred utakmicu protiv Anadolu Efesa dotakao se i izjave posle Kupa...Partizan je u finalu Kupa Radivoja Koraća poražen od Crvene zvezde..."Stojim iza svake reči koju sam rekao posle Kupa. Strateški cilj Partizana je da budemo stalni član Evrolige...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.