ŽELJKO JE TAS NA VAGI: Nikola Lončar veruje da Partizan ima lepe šanse protiv Reala

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 11:05

ŽELJKO JE TAS NA VAGI: Nikola Lončar veruje da Partizan ima lepe šanse protiv Reala

Prve dve utakmice u seriji igraju se u Madridu 25. i 27. aprila.

Bivši košarkaš Reala i Partizana Nikola Lončar izjavio je da "crno-beli" imaju lepe šanse da pobede madridski tim i plasiraju se na fajnal-for, prenosi Sportklub. Košarkaši Partizana u plej-ofu Evrolige igraju sa Realom, a prve dve utakmice su na programu 25. i 27. aprila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Madridu.

- Real prate porazi u nacionalnoj ACB ligi, povrede, dosta igrača se tek vraća, to nije ona ekipa sa početka sezone, onako kako su je zamislili. Kada se tome dodaju neki detalji iz igre poput organizacije, pa novi trener Ćus Mateo, koga smenjuju još od jesenas, nije to ono što smo navikli od takvog kluba. Pogotovo nije Real sa Pablom Lasom na klupi - izjavio je Lončar.

Dodaje da najveću razliku između dve ekipe pravi klupa i stručni štab.

- Najveća razlika je na klupi. Nema potrebe da pričam o Žocu, dok njegov kolega, veći deo sezone, nije imao mira od raznoraznih „smena“. Preživeo je, ali rad u takvoj atmosferi, uslovima, nije za dodatni komentar. Da me ne shvatite pogrešno, ne otpisujem Real, nije lako prognozirati ovo četvrtfinale, jer su šanse prilično izjednačene - tvrdi Lončar.

Osvrnuo se bivši reprezentativac Jugoslavije na kvalitete Partizana.

- Ako krenemo od spoljnih pozicija, Real nema adekvatno rešenje za Kevina Pantera, Dantea Egzuma i Džejmsa Nanelija, tri ključna igrača crno-belih. Kada je reč o unutrašnjoj igri, kod madridskog kluba sve zavisi od Valtera Tavaresa, koji je iskusan, može da dominira u odbrani, skoku, ali nije u dobroj formi - zaključio je Lončar.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Real nema rešenja za igrače Partizana"

Izvor: B92, 22.Apr.2023

Bivši košarkaš Reala i Partizana Nikola Lončar izjavio je da "crno-beli" imaju šanse da pobede madridski tim i plasiraju se na fajnal-for...Košarkaši Partizana u plej-ofu Evrolige igraju sa Realom, a prve dve utakmice su na programu 25. i 27. aprila u Madridu..."Real prate porazi u nacionalnoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.